Alzheimer Light

Gravida sägs ofta få svårare att minnas, precis som en del av minnet trillar ner till nya bebben. Det händer även att äldre av en oförklarlig anledning får svårare att minnas saker, precis som att det inte finns plats för mer.
Vad ska jag, en tjej som inte ens lyckats med bedriften att ta mig 25 varv runt solen skylla på?

Listan över saker som jag glömt bort i veckan kan göras extremt lång. Bland annat ägde följande rum:
 ”-Mia, jag måste skynda mig nu, för jag måste hinna till affären och handla och sen laga mat.
  – Men vi skulle ju ha picknick ikväll, köp bara mat till det då!
  – Ah, just det, ja, då fixar jag inför det istället.”
Fem minuter senare befinner jag mig i affären och handlar, åker hem och lagar mat, när det plötsligt slår mig, att jag borde inte stå här! Nej, precis, för jag skulle ju fixat med picknick mat, inte stå och laga middag med tillhörande dessert.
Förvirringen i mitt huvud är total. Idag var det dags för tacos, handlade alla ingredienser, skitsmidigt. Den glädje som infann sig hos mig när jag inser att jag kan få tag på allt vid samma hylla och sen bara komma ihåg köttfärs och creme fraiche, var total. Det här var ju a piece of cake. Ja, tills jag kom hem då förstås och stod och förberedde mat till min sköna böna -Man har ju sallad och sånt till tacos! Speedar till närmsta affär och får helt sonika utsätta mig för ännu ett kundvagnsrace.

Är fickminnen moderna, eller måste jag skaffa personlig assistent?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *