NO, NO, NO I dont want to!!!

Today is a day I don´t want to be me.
Today is a day when I wish the mirror could be someone else.

I don´t like what I see. I wish I could be free.
Ignore the feelings inside is the only way to survive today.
I hope this pain doesn´t stay.

It is so hard sometimes.
How can I make everything easier?

Idag vill jag inte. Jag vill helt enkelt inte. INGENTING vill jag. Inte vakna, inte plugga, inte jobba, inte någonting. Eller jo, jag vill slippa vakna. Men det har jag ju redan gjort… Ska jag behöva låna pengar från Vivus igen? Det finns massor av andra snabblån, jag behöver låna 5000 kr och här finns massor av alternativ ju.
Varför kan inte jag säga NEJ? Jag vill ju inte jobba på mina lediga dagar. De är till för att plugga. INTE jobba heldag, komma hem utpumpad och vilja lägga sig ner och dö (typ). Blä föör mig själv! Men det är bara att bita ihop, inte mycket annat att göra. Hugg alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *