Snart frisk!

Efter en och en halv timmes sömn igårnatt är jag ganska sliten.  Nix, lyckades aldrig somna tidigare idag.  Så det är nog dags snart.  Skall kolla på ett par SATC avsnitt sedan blir det sängen.  Jag har köpt kamomillte, så vi får se om det funkar… mjölken glömde jag däremot.

Jag tror faktiskt att jag börjar bli frisk nu… på riktigt! Bortsett från sömnproblemen (jag vet att jag tjatar) så mår jag hyffsat bra, lite ont i alla lymfkörtlar bara men den där grytan funkade verkligen! Och du som undrade om jag ville ha ditt recept på stark wok, yes please! Om stark mat funkar såhär bra skall jag äta det flera dagar i rad.

Tycker att Sverige kan lägga av med det här vädret nu! Påsk skall ”firas” hemma hos mina föräldrar och jag har ingen lust att åka båt i snöstorm, om det nu ens kommer gå.  Får hoppas på att vattnet inte fryser till is, haha.
Nej då, på något sätt skall jag lyckas ta mig ut till deras lilla ö.
Påskägg skall inhandlas till Emilia också.  Hon hade redan hittat det ägget mina föräldrar hade köpt till henne.  Jag brukar i alla fall vara lite bättre på att gömma saker… hon letar ju överallt.

Anyway, satc och kamomillte kallar!
Sov gott, Pok