Alzheimer Light

Gravida sägs ofta få svårare att minnas, precis som en del av minnet trillar ner till nya bebben. Det händer även att äldre av en oförklarlig anledning får svårare att minnas saker, precis som att det inte finns plats för mer.
Vad ska jag, en tjej som inte ens lyckats med bedriften att ta mig 25 varv runt solen skylla på?

Listan över saker som jag glömt bort i veckan kan göras extremt lång. Bland annat ägde följande rum:
 ”-Mia, jag måste skynda mig nu, för jag måste hinna till affären och handla och sen laga mat.
  – Men vi skulle ju ha picknick ikväll, köp bara mat till det då!
  – Ah, just det, ja, då fixar jag inför det istället.”
Fem minuter senare befinner jag mig i affären och handlar, åker hem och lagar mat, när det plötsligt slår mig, att jag borde inte stå här! Nej, precis, för jag skulle ju fixat med picknick mat, inte stå och laga middag med tillhörande dessert.
Förvirringen i mitt huvud är total. Idag var det dags för tacos, handlade alla ingredienser, skitsmidigt. Den glädje som infann sig hos mig när jag inser att jag kan få tag på allt vid samma hylla och sen bara komma ihåg köttfärs och creme fraiche, var total. Det här var ju a piece of cake. Ja, tills jag kom hem då förstås och stod och förberedde mat till min sköna böna -Man har ju sallad och sånt till tacos! Speedar till närmsta affär och får helt sonika utsätta mig för ännu ett kundvagnsrace.

Är fickminnen moderna, eller måste jag skaffa personlig assistent?

Normalt är det här min bakisdag

Sitter nu på mitt rum hemma. Inte på min 16 kvadrats-bostad, utan hemma. Det har varit mycket på sistone och jag har mycket att med ordna framöver. Livet känns tungt, jag hinner inte med något annat än att beta att ”att göra-listan”. Nej, nu ljuger jag, igår kväll såg jag faktiskt ett inspelat avsnitt av Top Model.

Jag har insett att mitt bloggande inte kommer ske lika instensivt som det gjorde precis kring jul. Även om det trådlösa nätverket nu fungerar i huset så kommer jag nog mest använda den till plugg. Jovisst mina vänner, bara för att man inte läser något nytt en termin betyder det inte att man slipper plugga. Det finns något som kallas omtenta.

Ett urval punkter på min att göra-lista idag:
*PLUGGA
*Leta reda på div nummer till folk vi behöver kontakta ang projektet
*Projektgruppsmöte
*Till banken
*Leta upp en bra mall för kontrakt vid andrahandsuthyrning
*Leta jobb
*Hämta ut lagade jeans
*Träffa gamla klasskompisar (ska bli det första sociala evenemang jag deltar i detta år)
*PLUGGA

Usch, det här bådar inte gott för mitt begynnande magsår.

Mot stan nu!

Nu är jag fixad och klar! Jag ska åka in till stan och shoppa & sola solarium, såå typsikt mig eller hur? Min dagar består ju typ bara av att shoppa, sola, festa, och äta..? Eller nja, vi stryker äta eftersom att jag har slutat äta helt nu! Min syster har liksom gått ner 6 kg på två veckor genom att äta bara vegetariskt och gå promenader, så förstår ni hur mycket jag kommer att gå ner av att inte äta alls och gå promenader!?

Whatever, vi hörs i stan!

JUST NU.. Svarta kläder såklart! Jag passar så bra i det!